Inschrijvingen 2023-2024

We willen je alvast bedanken voor je interesse in onze school!

De overgang van de lagere school naar het secundair onderwijs is een belangrijke stap waarover je je best goed informeert. Ben je benieuwd naar onze aanpak? Kom dan naar onze workshops op woensdag 18 januari 2023 van 13u30 tot 16u. Intekenen kan je hier.

Over hoe we op Sint-Paulus werken en welke keuzes leerlingen hierbij kunnen maken, geven we graag uitleg op donderdag 9 februari 2023. Deze infoavond start om 19u. Intekenen kan je hier.

Op zondag 12 maart tussen 14u en 18u nodigen we je graag uit op onze Open dag. Je krijgt de kans om de school te bezoeken, rondleidingen te volgen en in gesprek te gaan met leerkrachten, leerlingen en directie.

Omwille van de capaciteitsbepaling op onze school (160 inschrijvingen in het eerste leerjaar A) zijn we wettelijk verplicht om te werken met een aanmeldingssysteem. Iedereen die interesse heeft in onze school en zijn kind wenst in te schrijven, moet zich tussen 27 maart 2023 en 21 april 2023 digitaal aanmelden. Hoe dit concreet moet gebeuren en wat de verdere stappen zijn worden op de verschillende infomomenten verduidelijkt.

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x