Iets voor jou? Nieuw in het Sint-Paulusinstituut Herzele

Biotechnologische STEM-wetenschappen in de tweede graad (klik voor meer informatie)

Biotechnologische en chemische STEM-wetenschappen in de derde graad (klik voor meer informatie)

De eerste mens naar Mars brengen? Een nieuw vaccin ontwikkelen? Een milieuvriendelijk bioplastic maken uit algen of aardappelzetmeel? Een creatieve oplossing zoeken voor de opslag van energie of voor waterzuivering? Bacteriën inzetten om isolatiemateriaal te produceren of beton sterker te maken?

Wil jij meedenken en antwoorden zoeken in de STEM-wereld? Wil je jezelf uitdagen en de theorie van biologie, chemie, fysica, wiskunde en informatica toepassen in projecten en proefopstellingen in onze laboratoria? Minder goed voor talen, maar ruime interesse en talent voor wetenschappen?

Dan is biotechnologische STEM-wetenschappen jouw ding! Een fantastische springplank naar het hoger onderwijs aan universiteit of hogeschool. Je studeert dan na de 3de graad verder in farmaceutische wetenschappen, industriële wetenschappen en technologie, biomedische wetenschappen en zuivere wetenschappen (biologie,chemie, biochemie…) of je haalt een professionele bachelor in chemie, agro- en biotechnologie, dierenzorg, biomedische laboratoriumtechnologie, voeding- en dieetleer, verpleegkunde, medische beeldvorming, leraar wetenschappen…).

Trek je labojas aan en schrijf je als de weerlicht in voor onze STEM-studierichting in de 2de of de 3de graad.

Je kan ook nog voor de eerste graad inschrijven. Ons gloednieuw gebouw aan de Burgemeester Matthysstraat biedt immers plaats voor veel enthousiaste leerlingen.


menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x