Welkom

Ben je op zoek naar een school waar je je goed voelt? Een school die in jou gelooft en samen met jou wil werken om je toekomstdroom waar te maken? Zoek je een school waar je samen met je vrienden kan groeien en nieuwe mogelijkheden kan ontdekken?
Zoek je een school met pit?
Als je bij ons komt studeren, zorgen we er samen voor dat je tevreden bent met je keuze.

Op onze school tel je mee met al je eigenschappen en talenten en draait het om wat het beste is voor jou, want jij bent belangrijk!

Ben je goed met woorden of cijfers? Is muziek, of tekenen echt je ding? Heb je meer zin in natuur of in sport en wil je graag nieuwe vrienden maken? Kom maar proberen en ontdekken wat je talenten zijn want je kunt meer dan je denkt!

Natuurlijk zijn er regels. Wanneer je met jongens, meisjes en leerkrachten wil samenleven en -werken, dan moet je duidelijke afspraken maken. Daarvan proberen we je op een vriendelijke manier te overtuigen: vriendelijke strengheid heet dat dan.

Ook al bruis je meestal van energie, op sommige momenten kan het al eens wat moeilijker gaan. Vooral op die momenten kan je op ons blijven rekenen. Onze deur staat altijd voor jou open. En natuurlijk ook voor je ouders want we willen graag goed met elkaar samenwerken. En, je hoeft voor dit alles niet eens ver te lopen: spring op je fiets, kom met de lijn- of schoolbus. Je vindt ons steeds dichtbij!

Veel van onze oud-leerlingen hebben we inmiddels al zien groeien naar een beloftevolle toekomst: sterke resultaten, mooi diploma, fijne job. En wat leuk is: ze komen het ons meestal zelf vertellen, want ze komen vaak en graag terug op veel van onze activiteiten en... zelfs als leerkracht!

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x