TALENTENMODULES 2DE JAAR

In het tweede jaar kan je kiezen uit meerdere talentenmodules:

Talentenmodule STEM
Geboeid door de wereld van wetenschap en techniek? Benieuwd hoe een Ozoblocky werkt? Zelf een labyrinth maken? Racen met je eigen raceauto? Je leert probleemoplossend en logisch denken. Je scherpt je wetenschappelijke geletterdheid aan.

STEM = Science Technology Engineering Mathematics.

Talentenmodule Crealab
In ons Crealab ga je niets uit de weg! Geen enkele uitdaging is onmogelijk! Je leert op een creatieve manier ontwerpen, creëren en experimenteren. Na je check up ben je klaar voor de volgende uitdaging.

Talentenmodule Medialab 2.0
Dé plek om een professionele website te maken! Je leer je eigen website creëren in 7 stappen. Zelfs je eigen website publiceren? Benieuwd? Dan is het talentenuurtje Medialab 2.0 beslist iets voor jou!

Talentenmodule Sport: SPI goes Olympic
Ben je sportief? Ben je creatief en enthousiast? In het talentenuurtje module SPI goes Olympic beleef je verschillende olympische sporten, in samenwerking met Herzeelse sportclubs of andere organisaties. De olympische gedacht ‘deelnemen is belangrijke dan winnen’ verliezen we niet uit het oog.

Talentenmodule cultuur: World@school
Discover the world!

Je maakt kennis met UNESCO werelderfgoed. Hoe goed ben je als internationale student? Zelfs de introductie van een vreemde taal staat op het programma. Benieuwd? The world is your school!

Talentenmodule Economie en ondernemen: Let’s play Monopoly
Kopen en verkopen? Je leert de knepen van het vak! Als volwaardig ondernemer leer je beslissingen nemen over je eigen onderneming.

Talentenmodule Het coole/koele klimaat
Ons klimaat is ‘cool’, maar is het wel ‘koel’ genoeg? Je bestudeert de belangrijkste proble(e)m(en) voor de toekomstige generaties. Jouw toekomst! Je leert zelfstandig experimenteren en oplossingen zoeken én vinden! Deze module is (ook) een mooie voorbereiding op het Erasmusproject Green.if.i.

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x